اونجا - جینهوا - قسمت دوازدهم- غذاهای چینی

عکس غذاهایی رو که در جینهوا دیدم و دوتاشون رو هم خوردم در زیر ببینید. حدس بزنید کدوم رو خوردم؟
نکته اینکه میشه گفت ذائقه مردم چین در هر استان فرق میکنه و مردم یک استان در سفر به استان دیگه ممکنه کمی مشکل داشته باشند. البته نه در چیزی که میخورند بلکه در ادویه ها و نحوه پخت و شوری و شیرینی غذا



کلیک


خرچنگهای زنده دربند، آماده پخته شدن در آب جوش
سوسک تفت داده شده
پاچه و دل وجگر خوک
وزغ
کیک پرخامه و کم شیرین
تخم اردک پروسس شده
زبان اردک
دم خوک
کله و پا و غضروف ران مرغ
ترا به خدا یکی به من بگه ران و سینه مرغ رو چیکار میکنند؟
میگو با پا و سبیل و پوست و چشم


۲ نظر:

ناشناس گفت...

شرط می بندم کیک پر خامه رو نخوردی، چون معلوم نبود از چی درست شده! ا

ناشناس گفت...

fekr konam akhari ro khordi!!!!